Mozaiek familie van Klink

In november 2016 werden wij trotse ouders van een prachtige zoon. Nadat we een fotosessie achter de rug hadden en de gemaakte foto’s bekeken, was het voor ons snel duidelijk: van de mooiste foto maak ik een mozaiek. Een groot mozaiek, pontificaal in de woonkamer, apetrots zijn we!

De stenen zijn gestapeld als muur waardoor er meer details te verwerken valt. Een LEGO® plaatjes is aan de zijkant immer kleiner dan aan de bovenkant.

De mozaiek meet een breedte van 128cm (160 noppen) en een hoogte van 86cm (89 steentjes). Er zijn 19.108 onderdelen in verwerkt. De bouwtijd bedroeg ruim 40 uur met 5 uur voorbereiding.

Met veel plezier en vaardigheid kan ik een mozaiek maken, volledig naar uw wensen, qua afbeelding, afmetingen en gebruik van kleuren. Een mozaiek van deze afmetingen kost ongeveer €3500,-.

Tevens is het mogelijk om zijwaarts te bouwen, dus met de noppen naar de aanschouwer. Dit geeft wat minder mogelijkheid tot detail, maar wel een extra dimensie. Ook de prijs bedraagt ongeveer een derde minder ten opzichte van een opwaarts gebouwd mozaiek. Neemt u bij interesse contact op.